Over Hip&Chic

Het begon in 2010 in Bali. Ik verbleef in een prachtige villa in Seminyak, een dorpje aan de kust. De eigenaresse kende ik van mijn bezoeken aan Ibiza en had me uitgenodigd bij haar langs te komen.
Ik was onder de indruk van de kaftans die ze maakt en kwam al snel in hetzelfde dorpje prachtige handgemaakte slippers, sarongs en meer tegen. Het idee voor een webshop met hippe en chique items was geboren. Die week bezocht ik fabriekjes in Denpasar. Naast slippers, ook kleding, vele stoffen oa met batik prints. Met een koffer gevuld met stalen en een hoofd vol ideeën, ging ik terug naar Nederland. Mijn eigen productie in Bali werd een feit. Het jaar er op lag ik met mijn slipper collectie in winkels in Nederland en op Ibiza. 

Fast forward naar nu, na jaren aan ruim 200 winkels te hebben geleverd met het merk Chic by Lirette, heb ik een sabbatical genomen om nieuwe inspiratie op te doen. En ook om even te vertragen en te realiseren dat het leven niet alleen over werken gaat, hoe leuk ik dat ook vind om te doen!

Met een klein team streven we er nog altijd naar om jullie blij te maken met hippe en chique items en met de persoonijke service die jullie van ons zijn gewend. Dank je wel aan iedereen die we al blij hebben kunnen maken en die we nog blij gaan maken. Dat is echt waarom ik dit doe.
Ben je blij met je aankoop? Ik vind het nog steeds fantastisch om jullie reacties te lezen, super leuk als je dit met ons wilt delen per mail of via sociale media

Ben je hier voor het eerst? Kijk op je gemak rond en heb je vragen? Dan helpen we graag via de chat. Even niemand aanwezig en enige spoed? Stuur ons een mail met je telefoonnummer en we bellen je zo snel mogelijk terug.


"Chic women love fashion, enjoy travelling and embrace life"

Hip&Chic | Keizersgracht 264 | 1016 EV Amsterdam | Nederland | BTW NL0015.84089.B41

Let op! Dit is geen post adres of adres voor webshop retouren.